Websites

Vanaf € 750,- /

Voste maakt websites in alle soorten kleuren en smaken. Een website dat gebaseerd is op een open source systeem als WordPress of volledig custom made. You name it, we make it!

Online marketing

Vanaf € 250,- p.m. /

Online marketing is een zeer breed begrip en er zijn tal van mogelijkheden. Het doel van online marketing, is dat u uw doel bereikt. Dit kan door middel van banners in te zetten of een social media campagne op te zetten. Voste helpt u om uw doelen te bereiken.

Copywriting

Vanaf € 250,- p.m. /

Het schrijven van teksten lijkt erg simpel, maar er komt meer bij kijken. Een tekst voor een website is heel anders dan een tekst voor op Facebook. De tekst op een website is niet alleen langer, maar er dient onder andere ook rekening gehouden te worden met Search Engine Optimization (SEO). U wilt tenslotte dat mensen ook daadwerkelijk uw teksten lezen 🙂

Mobiele apps

Vanaf € 5.000,- /

Een beetje bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een eigen mobiele app. Waarom is een mobiele app handiger dan een website? Een mobiele app kunt u per direct openen zonder eerst naar een website te moeten surfen, een app kan door middel van gps-coördinaten (Geotagging) een pushbericht sturen met bijvoorbeeld een aanbieding. Zoals u begrijpt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Fotografie

Vanaf € 250,- /

Content is king. Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Beperk u daarom niet op het maken van foto’s. Voste maakt graag professionele foto’s voor u. Van een complete fotoshoot tot foto’s van producten voor in een webshop, wij leggen vast wat u voor ogen heeft.

Video’s

Vanaf € 500,- /

Een video kan erg leuk zijn, wanneer u bijvoorbeeld een product heeft om te promoten en deze video voor uw social media kanalen wilt gebruiken. Een video kan ook erg informatief zijn, wanneer het bijvoorbeeld om een bedrijfsvideo gaat. Wat voor video het ook betreft, Voste neemt het voor u op. Geluid? Beeld? ACTIE!

2D en 3D Animaties

Vanaf € 250,- /

Van een korte 2D animatie tot gedetailleerde 3D animaties met interactie. Yep! Alles is weer mogelijk bij Voste.

Graphics (afbeeldingen)

Vanaf € 100,- /

Een graphic is een stilstaande afbeelding dat vormgegeven is, iets anders dan een foto alleen. De weerkaart van Piet Paulusma of een billboard van je favoriete automerk langs de kant van de weg, dat zijn graphics. Met al onze passie en talent, maken wij met veel liefde graphics.

Computer programma’s

Vanaf € 1500,- /

Een complexe website met veel diepliggende lagen, die weer gekoppeld dienen te worden met een landelijk CRM systeem. Van simpele hulpprogramma’s tot complexe systemen. Wij maken hetgeen wat voor u en uw organisatie nodig is om verder te komen.

 Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.