Logo’s

Vanaf € 250.- /

Voste heeft veel creatieven in huis die het talent hebben om voor u een uniek eigen logo te ontwerpen. Vertel ons uw wensen en ideeën en wij geven u iets om trots op te kunnen zijn.

Flyers

Vanaf € 150.- /

Wat is uw doelstelling? Wie is uw publiek? Dubbelzijdig of enkelzijdig? Wij zien een flyer als iets om uit te delen en om achter te laten. Mensen hebben de tijd om een flyer te bekijken en om te lezen. Voste realiseert voor u een uiting wat uw doel bereikt.

Poster

Vanaf € 150.- /

Wat is uw doelstelling? Wie is uw publiek? Een poster heeft voor u waarschijnlijk een andere doelstelling en een ander publiek dan een flyer. Wij zien een poster als iets wat stil hangt en waar mensen langs moeten lopen en/of rijden. Een heel ander publiek dan dat van een flyer. Mensen hebben weinig tot geen tijd om een poster goed te lezen. Voste realiseert voor u een uiting wat uw doel bereikt.

Visitekaartjes

Vanaf € 100.- /

Uniek, onvergetelijk en makkelijk om uit te delen. Dat is waar het bij visitekaartjes om draait. Heeft u ze nog niet? Bestel ze dan snel bij Voste!

Brochures

Vanaf € 300.- /

Wanneer u veel wilt communiceren en een flyer niet meer voldoet, dan is een brochure voor u een perfecte uitkomst. In een brochure kunt u al uw informatie kwijt die u wilt delen met uw doelgroep. Denkend aan prijslijsten, bezoekersinformatie en bedrijfs- en/of productinformatie.

Plattegronden

Vanaf € 450.- /

Bent u verantwoordelijk voor een groot complex en/of gebied, zoals bijvoorbeeld een wellness center, evenement of festival, school of een pretpark (de laatste twee lijken erg veel op elkaar)? En wilt u de bezoekers zo goed mogelijk informeren over alle gebieden en alle faciliteiten? Dan is een plattegrond voor uw bezoekers een uitkomst én heeft u meer grip op uw crowd management.

Advertenties

Vanaf € 75.- /

Eigenlijk is alles mogelijk bij Voste. Banieren, digitale of gedrukte reclameborden langs een voetbalveld, bestickering voor auto of vliegtuig. Voor ons is niks te gek! Vraag naar de mogelijkheden via info@voste.nl of met behulp van het contactformulier op de pagina “Contact”.

 Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.